Nyheder

Vindermindsettet – sådan får du det

Der er utroligt mange mennesker derude der render rundt med en lille og utrolig sund fetich. Denne fetich handler ikke om at pille ved andre mennesker eller få bank for tilfredstillelse, den handler om at dykke dybt ned i ens eget sind og velvære og finde en balancegang i livet der gør en glad for hvert eneste sekund man er i live. 

At jagte et godt mindset er personligt noget der har kastet mig igennem et lille bibliotek af bøger, hvor den ene forfatter efter den anden fortæller hvad der er nøglen til et godt- og sundt mindset. Hvis ikke du allerede har gættet det, så var der selvfølgelig ikke én af de råd der var i bøgerne der var ens – og det fortæller os noget utroligt interessant om sindet. 

Sindet er subjektivt 

Når så mange mennesker selv kan mene at de har fundet nøglen til et glad liv, og alle løsningerne alligevel er forskellige, så viser det os måske at sindet ikke \’tænder\’ på de samme ting, men er derimod utrolig subjektiv og meget bundet til dets ejermand. 

Du bør selvfølgelig læse bøgerne og danne dig dit eget indtryk af hvad der er en sund livsstil for dig, og hvad der ikke er, men du skal være klar over at den eneste rigtige måde at gøre det på er din måde – det er ikke op til andre mennesker at fortælle dig hvordan du skal leve dit liv, og hvis det var kunne de book en tid til en omgang rådgivning her. 

Når du dykker indad

Så kommer du også til at indse en masse ting omkring dig selv som du måske ikke er helt fan af. Det med at se- og erkende sine fejl er en stor del af det med at lære sig selv at kende. Utroligt mange mennesker i verdenen er blændet af sin egen sejhed (i deres optik) og opdager sjældent når de træder ovenpå mennesker der ikke har ligeså store armbevægelser som de har.

Selvom det er irriterende at skull erkende at man ikke er en ligeså fed fyr som ens heltebillede går rundt og bilder en ind, så er der noget dejligt i at vide at man blot er et mennesker der laver menneskefejl i en menneskeverden – og at det er okay.

At acceptere verden omkring én er en af de første og mest effektive måder at få et rigtig sundt vindermindset der nok skal gavne dit i livet.