Nyheder

Sådan kommer du mere ud i haven

Hvis du har et ønske om at bruge mere tid i din have, så kan det være en god ide, at gøre den mere interessant for dig selv, men også for resten af familien. På den måde vil I automatisk begynde at bruge den mere. På Lyngeshop.dk kan du finde en masse forskellige redskaber til inspiration. Her får du nogle tips, som vil gøre, at i vil opholde jer mere i haven, end i plejer.

Køb plantekasser

Hvis du har grønne fingre, og godt kan lide alt se ting gro, så kan du købe nogle plantekasser, og begynde at plante nogle grøntsager, såsom tomater, agurker eller andet, som du kan gå og passe og pleje. Du kan også overveje, at købe et drivhus. De fås i forskellige størrelser, så den ikke behøver at fylde hele have.

Køb en robotplæneklipper

Hvis du ikke ligefrem nyder at slå græsset, så kan du købe en robotplæneklipper. Det vil give en rigtig fin længde hele tiden, samtidig med at du se en meget grønnere, og mere sund græsplæne. At græsset er pænt konstant, vil også gøre, at man automatisk vil opholde sig mere i haven. Det eneste det kræver er, at du ligger et kanttråd langs din græskant, så vil robotten følge den rundt i haven.

Lav et legehjørne til børnene

Har man børn, når man bor i hus, så skal der også være noget at lave for børnene i haven. Det kan være et gyngestativ med rutsjebane, et legehus, eventuel oppe i et træ, en swimmingpool, når det er sommer. Børn er rimelig taknemmelig for selv de mindste ting, da de kan få en fantastisk leg ud ad ganske få remedier.

Køb spil og legetøj til haven

Vil i bruge mere tid i haven sammen som familie, så kan i købe nogle havespil, som man kan spille på græsplænen. Kongespillet, er noget, der kræver plads, og som børnene i familien, vil elske at spise. Det kan også være stangtennis, stigegolf og koket kan også være en mulighed. Et fodboldbold og en bold, vil også kunne sætte gang i familien. Det har ikke den store betydning, hvilke spil det er, så længe man gør det sammen som familie, så kan det kun være et hit.

Lav et bålplads

Et sikkert hit, for at være mere udenfor, er at lave et bålplads. Det vil skabe hyggelige dage med snobrød til aftensmad og brændte skumfiduser som dessert. Om aftenen kan man hygge om varmen med et godt glas vin sammen med et par gode venner.

Du kan læse videre i artiklen Bliv klogere på græskanter.