Nyheder

Sådan bruger du en basic t-shirt

Der er få tøjgenstande så pålidelige, alsidige, vigtige og overkommelige som en almindelig t-shirt. Men da det at finde den helt rigtige t-shirt kan være et større tidsforbrug og brug af masser af ressourcer. Derfor vil vi her komme med nogle tips til, hvordan du bedst kan anvende en ganske almindelige t-shirt.

Brug din t-shirt som tilbehør

Du kan vælge at bruge din t-shirt som en ganske almindelig undertrøje under dit sædvanlige tøj. Det kan også være mens den er gemt væk under en jakke, da den således giver et forretningsafslappet, men samtidig afslappet udtryk. På den måde kan t-shirten både styles op og ned, alt afhængigt af, hvilket look du går efter.

Hvis du går efter et finere udtryk, kan en fin, lang nederdel også tages i brug sammen med t-shirten nede i nederdelen. Mulighederne er endeløse, så handler bare om at lade kreativiteten få frit spil og udfordre dig selv ved at give dig i kast med sammenblandinger, som du måske ikke ellers ville give dig i kast med.  

Lav dit eget design

Da basic t-shirts er relativt billige, kan du sagtens købe en ekstra og lade dine kreative evner tage over. Med en saks kan du for eksempel klippe i din ganske almindelige t-shirt og hurtigt og nemt lave den om til en crop top. Således passer dit nye design perfekt til et par højtaljede bukser, shorts eller endda blot nogle joggingbukser.

Hvis du ikke selv har modet på at tage saksen og give dig i kast med en crop top, kan du alternativt binde en knude på t-shirten foran. Således får du stadig en croplignende t-shirt, men uden at skulle tage chancen klippe i din basic t-shirt.

Brug af farver og mønstre

Med en hvid eller basic sort t-shirt kan du slippe afsted med snart det meste. Derfor kan hele dit outfit præges af den klassiske hvide eller sorte farve, og du kan således udsmykke dit outfit med nogle farverige accessories, sko eller en enkelt beklædningsgenstand, der således kan skille sig ud fra resten af dit look. Det samme gør sig dog gældende for mønster, hvor du også kan style din basic t-shirt med et gennemgående mønster, der skiller sig ud fra den resterende beklædning. Så er bare med at komme i gang med stylingen af dit næste outfit.

Er du klar til at købe din næste basic t-shirt? Så kan du Køb basic t-shirts lige her.