Nyheder

Køb luksus ure med god garanti

Hvis du leder efter dit næste ur, og vil være garanteret den bedste kvalitet og ægte håndværk, så bør du læse med her. Hos Chrono Collective forhandler vi nemlig nye og brugte luksus ure inden af det bedste håndværk og fra de bedste ur producenter. Vi følger de nyeste tendenser og matcher priser så godt som muligt, samtidig med at vi kan garantere de bedste standarder for inspektion og kvalitetskontrol af vores brugte ure, inden de sælges. Vi kender til vores ure og har handlet med luksus ure i mange år. Derfor kan vi tilbyde en service i topklasse, hvor du uden tvivl kan få vejledning og råd til dit køb. Gå ind på vores hjemmeside rolex daytona og se vores store udvalg af brugte og nye luksus ure, eller læs med her, hvor vi giver en introduktion til hvad vi kan tilbyde dig her hos Chrono Collective. 

Sikkerhed, garanti og pengene tilbage

Hos Chrono Collective tilbyder vi udelukkende den bedste kvalitet på markedet. Derfor har vi strenge procedure for inspektionen og kvalitetskontrollen af vores brugte ure, inden de sælges videre. Dermed er du garanteret at når du handler hos os, så er uret, som du køber, af højeste kvalitet uden problemer eller dårlige funktioner. Vi kan også garantere dig sikkerhed, når du køber ure hos Chrono Collective, da vi udelukkende handler med udre der er 100 procent ægte, så vi tilbyder dig et sikkerhedsnet i form af en 100 procent ægtheds garanti. Hvis du skulle ændre mening, eller hvis der mod alle odds være noget galt med uret, så tilbyder vi at købe uret retur, så du får pengene tilbage, eller du kan bytte uret til et andet ur i vores sortiment.  

Gratis fragt og god service

Vi hos Chrono Collective har handlet med ure i mange år hvilket også betyder vi kan tilbyde dig en service i top klasse. Vi står klar til at vejlede dig i dit køb, til at give dig tips og tricks angående de ure, som vi forhandler, og skulle du have problemer med dit ur, så står vi klar med hjælp og assistance. Derudover tilbyder vi dig også gratis fragt, når du handler hos os. Dit ur har garanti under forsendelse, så skulle der ske noget under fragten, så skal du ikke bekymre dig – vi sørger for alle omkostninger i denne henseende. 

Så tøv ikke med at købe dit næste luksus ur. Gå ind på vores hjemmeside rolex daytona og se vores store udvalg allerede i dag!