Nyheder

Gør aftensmaden nem og sund i dag!

I en travl hverdag med børn, arbejde, ærinder, regninger, venner og meget mere kan det være svært at overskue at lave aftensmaden, når man endelig kommer hjem. Særligt fordi det kan være hårdt at skulle være kreativ og finde ud af, hvilke retter i skal have, og også skulle finde tid til at handle varer ind i supermarkedet, så du kan lave maden. Det er en hårdere aktivitet, end man skulle tro – men hos Marley Spoon kender vi til denne udfordring, og derfor er vi her for at hjælpe til! Vi tilbyder en måltidskasse, som indeholder alle varer og opskrifter, som du har brug for til en uge. Så alt du skal gøre, når du kommer hjem, er blot at følge vores simple opskrifter og lave nye, lækre måltider til din familie hver dag i ugen. 

Gør aftensmaden nem og sund i dag!

Hvad er Marley Spoon?

Marley Spoon er en udenlandsk måltidskasse med velsmagende råvarer, ingredienser og opskrifter, som du selv har valgt på forhånd. Marley Spoon er et tysk firma som inkluderer levering i prisen, som du får oplyst, hvilken er en økonomisk fordel for dig. Firmaet går op i grønne muligheder, og derfor kommer din måltidskasse med genanvendelige køleelementer, som blandt andet er lavet 85% sukkerrør. Maden holder sig derfor kølig under transporten, og kan holde op til 8 timer efter levering – så du ikke behøver at stresse for at komme hjem til din måltidskasse. 

Hvad indeholder Marley Spoon måltidskasser?

Marley Spoon går op i, hvor råvarerne kommer fra og hvordan de produceres. Derfor samarbejder de med lokale leverandører, som de mener, kan give deres kunder de bedste råvarer. Du er derfor sikret god kvalitet, som er blevet specielt udvalgt til din måltidskasse. Et andet aspekt er bæredygtighed, som du også kan se i din måltidskasse hos Marley Spoon. De udvælger kun kød fra dyr, som kan garanteres har haft det godt, og for ingredienser sørger Marley Spoon for at udvælge produkter som ikke indeholder blandt andet konserveringsstoffer, smagsforstærkere og farvestoffer. Dine måltidskasser indeholder derfor godt kvalitet, miljøbevidsthed og en god oplevelse. 

Hvordan fungerer et abonnement hos Marley Spoon?

Du får et abonnement hvor du automatisk modtager måltidskasser, som er baseret på dine præferencer. Du kan altid gå ind og ændre på dine præferencer, hvis du gerne vil prøve noget nyt, har brug for flere portioner, eller vil kræve specifikke opskrifter. Det er et flelksibelt abonnement, så skal du for eksempel på ferie kan du sætte dit abonnement på pause – alt sammen nemt online på din profil.